Diensten

Ik maak professionele websites op maat waarbij ik de volgende diensten verleen:

  • Website bouw;
  • Website onderhoud;
  • Marketing;
  • ICT diensten.

Ik bekijk samen met u welk design het beste voor uw bedrijf werkt.

Ik bouw mijn websites met WordPress, een content management systeem waarmee u zelf wijzingingen kan aanbrengen of de website kunt uitbreiden.
In wordpress kan ik in principe alles maken.
Heeft u zelf al een idee voor een bepaald design? Laat het mij weten en ik doe een voorstel.

Zodra we het eens zijn over de vormgeving van de website, ga ik voor u aan de slag. Als u de de inhoud (teksten, afbeeldingen) bij mij aanlevert, dan zorg ik voor de rest.

Als de website in concept klaar is, kunnen we kijken naar een domeinnaam of domeinnamen en hosting voor uw nieuwe website, evenals professionele E-mail adressen op uw domeinnaam.

Heeft u extra wensen zoals een boekingssysteem, reserveringssysteem, agenda, ook dan kan ik u helpen met het bouwen van een website.

Natuurlijk verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw website. Ook de verdere zorg voor uw website kan ik voor u regelen, zoals het plaatsen van eventuele wijzigingen. U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud aan mij over te laten.
Als er een probleem is met uw website, dan los ik dit uiteraard op.

Ook bied ik ICT diensten aan, zoals het toevoegen van uw E-mail account aan uw Outlook profiel. Mocht u een ander verzoek hebben, neem dan gerust contact met mij op via het contact formulier.